23 октомври 2009 г.

За групата на Ивайло в събота

Не забравихме ли някой?!

Дойде дългоочакваният ред да представим и групата на третия Водещ в клуба, тази на Dungeon Master Ивайло.
За тези, които го познават, ще кажем, че той си е все същият чешит. Тези обаче, които за първи път ще се срещнат с него в събота, трябва да знаете, че той като Водещ никак не си поплюва и дори на самото откриване успя да затрие не един, а цели двама персонажа! Все пак бъдете спокойни, той е експерт в правилата на „Подземия & Дракони” и от него можете да научите много. В момента Ивайло (или Йожи, както ние, неговите приятели от клуба, галено го наричаме) усилено работи върху превода на дневниците за 4та ревизия на Д&Д от английски на български и да се надяваме, че той ще успее да ни ги представи утре на събирането. Повече за групата на Ивайло, както за останалите приключенски отбори, ще научите в следващите постове на блога. Следи представянето на Ивайло (и останалите водещи в клуба) в новата ни рубрика „Водещ на седмицата”!

И така, ето я и нея – групата на най-големия Водещ в клуба – тази на Ивайло:

Играч 1: Димитър „Battle_Mage” от Търговище, 16 години
Играч 2: Христина „ani4ka” от ГПЧЕ „Екзарх Йосиф”, 17 години
Играч 3: Сиана „small.angel” от ПМГ “Никола Обрешков”, 17 години
Играч 4: Симеон „monkata” от същото училище, 17 години
Играч 5: Дончо “d-styl” от същото училище, 18 години
Играч 6: (този играч все още не е уточнен, има трима кандидати, но засега никой от тях не е заявил със сигурност дали ще играе!)

За всички читатели на блога на клуба за игри “Аркозия”, тъй като утрешният ден е ден на игра, сайтът няма да има възможност да се обновява по това време, а от сега нататък и неделя също ще се води официален ден за почивка. Очаквайте много свежи новини от събирането в събота, подробности за приключенски групи и създадените персонажи през следващата седмица. Започваме ударно в понеделник, когато ще оповестим резултатите от анкетата и ще стартираме новата ни рубрика, „Играч на седмицата”. Забавлявайте се на: http://arkhosia.blogspot.com/

7 коментара:

Tamuril Elundil каза...

За сведение на всички играчи от моята група, утре ще се правят само герои.
Ще водя по 4-та(актуалната) ревизия на "Подземия и Дракони". Започваме кампания, която ще ни даде възможност да усетим мащаба на играта (започвайки с герои 1-ви ранг). Ще преминем през малки и големи градове, ще посетим непознати страни, ще играем из невероятни земи, ще срещнем могъщи армии и още по-могъщи чудовища, докато достигнем до самите предели на играта и системата(30 ранг) и героите, ще могат да се изправят срещу древни Дракони, ужасяващи Демони и зли Дяволи от Ада! Очаква ни дълго пътешествие, дано всички да имат търпението и желанието, и се забавляват, така както аз!
Пожелавам Ви УСПЕХ И КЪСМЕТ!
Tamuril Elundil (Ивайло, или Йожи) :)

Nightbringer каза...

Еми добре. Картинката е съвсем завършена. Дънджън мастърите се сабрахме. Незнам Как Йожито успя да убие 2-ма персонажа аз лично щях да съм инат и да умирам само в краен случай :Д. На пичовете от групата му въобще няма да им е лесно но в края на краищата колкото по трудно е приключението и колкото по HARD е Дънджън Мастъра, толкова по добри играчи излизат от там след това ;)

Tamuril Elundil каза...

На играчите им трябва малко време, докато свикнат с играта и системата.
Помнят се предизвикателствата, и се говори за преминалите трудности, особено когато приключенците се измъкнат на косъм. ;)
Естествено, аз ще давам съвети. Не бива да се отчайвате или отказвате. Не забравяйте, че това е свят на магия и чудеса. А от всяка трудна ситуация в играта има изход. Ще получите помощ от верни съюзници или от същества, от които не сте очаквали. :)

Tamuril Elundil каза...

Орфей зависи, не всички са пауър плейъри, като тебе и да умират трудно :-P
Има различни типове играчи, едни са като теб (люти биткаджии), други се вживяват повече в героите, трети обичат повече социалната страна на хобито, четвърти през повечето време не се обаждат, но се забавляват и помагат. Още не познавам хората, незнам на кой, какво ще му е интересно. Ще е трудно да запазя вниманието на всички за постоянно, поне в началото, за което съжалявам. Просто няма как, тази ситуация ми е до болка позната (А и на теб също.). :) С времето се надявам играчите и аз да свикнем, без да се притесняваме, че нещо не сме разбрали или че нещо казано от нас би прозвучало глупаво.
Питайте бе хора, питайте без притеснение!
Аз не съм всезнаещ, но ще се старая да ви отговорям и обяснявам. (ако мога) ;)

Димитър каза...

Значи ще се видим утре :).

Damian каза...

Днес играта се получи просто страхотно!

Присъстваха точно 17 души!

:-)

Tamuril Elundil каза...

Вече имаме 4 готови героя.
Христина - еладрин, паладин
Сиана - еладрин, магьосник
Митко - човек, рейнджър
Симо - човек, вещер
Чакаме петият герой :)