11 октомври 2009 г.

Поява на анкета на блога + нови връзки

За всички, които вече нямат търпение да прочетат новини от откриването, ще ви помолим да изчакате до утре следобед, когато ще публикуваме репортаж от събитието и също така ще качим на блога богат снимков материал!

Днес блогът на клуба има нова притурка, която вие можете да използвате още сега!
Това е анкета за откриването, което се състоя вчера в ЦУТНТ. Според нас, организаторите, събитието премина с невероятен интерес от страна на феновете, които буквално обсадиха младежкия център в желание да се участват в презентацията и последвалите демонстрационни игри. Все пак ние искаме да знаем твоето по-конкретно мнение за това как протече мероприятието според теб. Ще се радваме, ако отговорите са положителни. Ще намерите анкетата ни в колонката отстрани на емисиите на блога (точно под снимките от ролеви сесии). Отговорът, трябва да знаете, може да бъде само един! Гласувайте още сега!

Освен това в секцията на блога „Полезни линкове” добавихме три нови линка, които можете да разгледате. Става дума за он-лайн курсове за кандидат-студенти, обучение по чужди езици, както и информативен сайт за нашия град Разград. От клуба се надяваме, че тези нови връзки ще ви бъдат полезни и интересни.

Върнете се обратно утре на сайта, когато официално ще отразим откриването на клуба, което се проведе в ЦУТНТ на 10 октомври от 14 часа (и продължи до вечерта). А във вторник очаквайте специален запис от репортаж за клуба, който се излъчи по Общинско радио Разград на 9 октомври. До скоро и не забравяйте да гласувате в новата ни анкета!

Няма коментари: