12 октомври 2009 г.

Уникален репортаж по ПРО БГ за клуба!!!


Голяма медия отрази откриването на клуба!

Това не е точно репортажът със снимки, който очаквахте, а съвсем истински репортаж, заснет, монтиран и излъчен по голяма национална телевизия!
Става дума за репортаж излъчен в ефира на телевизия ПРО БГ и качен на официалния сайт на медията. Той говори сам по себе си, за това, което се случи в събота. Гледайте го и коментирайте, особено, ако сте се видели като участник в него! Специални благодарности на екипа, който дойде да снима. Очаквайте по-късно официален репортаж от името на клуба, който ще включва както вътрешна информация за събитието, така и много снимки! И не забравяйте да се запишете за участие в клуба, ако желаете да играете в него!

15 коментара:

Анонимен каза...

Дамяне, искам да ви поздравя за успехите на клуб "Аркозия". Това, което вие правите е много хубаво за жанра и за младите хора, а това, че го правите в Разград, а не в София, е още по-впечатляващо. Пожелавам ви тепърва да растете!
Darth Sparhawk

Creator каза...

Наистина страхотен материал - хубави кадри и музикален фон. И мен ме има, хиля се. Леле, твърде добро!

Nightbringer каза...

Strahotno... Toi damqn mi kaza 4e i mene me ima ama az kat gledam poe4eto vreme men sa snimali... xixi :D mn hubav reportaj neka da si pojelaem uspeh i zanapred "Arkhosia" OLeeee na6te :D

John Wolf каза...

Страхотно! Определено всичко е професионално изпипано - от организацията, през провеждането, та чак до репортажа :) Пожелавам още много интересни и приятни, изпълнени с невероятни приключения сесии!

Unknown каза...

Браво Дамяне, страхотна работа си свършил. Успех!!!

DoPo каза...

Добър материал, особено подходящ беше саундтрака :) Обаче, защо нарекоха клуба "Акрозия"?

Имам и още един въпрос онова стостенното зарче, което видях на клипа, същото ли е заради което джуджето си загуби магическия кинжал? Ако е то: ТРЯБВА ДА ГОРИ В АДА! :D Шегувам се. Трябва да остане за да тормози повече хора всъщност :P

Денис каза...

Евалата Яне! Продължавай да ги палиш хората с твоя ентусиазъм!
Стискам ти палци ;)

Littlebird каза...

А така, коментирах във Фейсбук, коментирам и тук:
Репортажчето е страхотно!
И кадрите и обработката са на страшно ниво (особено за БГ медии). Да не говорим колко пъти се видях вътре :D
На кратко обобщено, беше дори по - хубаво на живо, отколкото на клипче, така че, който не е дошъл, може само да съжалява :Р Но пък и може да се поправи , като се запише в клуба ;) (Ех, че агитация...)
Поздрави от мен на организаторите :)
Марина

Tamuril Elundil каза...

Това с "Акрозия" ще им го простим ;)
Страхотен репортаж и дано продължаваме да удивляваме обществеността у нас!

Unknown каза...

Поздравления за представянето в ефирна медия. НАдявам се това да повлече крак за още новини и предавания в тази насока. Ентусиазмът ня Ян доказва, че когато си упорит всичко се постига ;)
Узпех!

ПП: Иван, а не Ижан Атанасов (не вярвайте на превода на Гугъл) ;)

niko_1472 каза...

Ей, браво, браво!:) Страхотен репортаж и още по-страхотно откриване на клубът! Наистина се радвам на количеството от хора, които са присъствали на откриването, както и на желанието, с което организаторите се занимават с това начинание :) :) :)

Анонимен каза...

Установих, че някои от участниците в клуба не са имали възможност да гледат репортажа по ПРО БГ, но имат чудесната възможност да го видят в блога. Радвам се, че представянето е много динамично и ефектно.

Unknown каза...

Супер ! Наистина ми харесва, страхотен е репортажа ... И аз забелязах, че казаха Акрозия, ама ... Какво да се прави ... Иначе е чудесно направен, интересен ... Радвам се !

BRANIMER каза...

Браво Дамяне, поздравления! Ето такива инициативи са нужни в България. Продължавайте все така напред!

i-l-k-o каза...

Поздравявам ви с това, което сте направили. Не е лесно да се създаде подобен клуб. Изненадах се като видях такъв голям интерес. Както бях написал и в нашия форум , в последно време бях почнал да мисля, че хората интересуващи се от ролеви игри са застрашен вид. Жалко, че не съм от разград, та да може и аз да участвам :D Желая ви успехи и да продължите да се развивате :)