7 октомври 2009 г.

Видео от „Лабораторията на Декстър”


И Декстър от Cartoon Network играе Ролеви игри!

Предстои ви да видите култови моменти от едни от най-популярните американски анимационни серии, които са излъчвани по телевизията. Става дума за прословутото филмче „Лабораторията на Декстър” и по-специално за епизода, в който главният герой, гениалното хлапе Декстър и неговата шантава сестра Диди играят на Ролева игра заедно с приятелите на Декстър.
Тяхната игра започва съвсем нормално, но по едно време Диди иска да стане Водещ и тя буквално прави на пух и прах брат си, който е подготвил съвсем различно приключение за този ден. Сега ви оставям да гледате клипа с филма, но имайте предвид, че тук не е качен целият епизод и ако искате да го видите в оригинал, трябва да си го свалите отделно. Всеки, който изпитва затруднения в намирането на филмчето и все пак държи да го гледа цялото, нека да ми пише на адреса на клуба (виж хедъра) и аз лично ще му го изпратя по Интернет. Приятно гледане!

1 коментар:

Unknown каза...

Ех ... Едно - това беше едно от любимите ми филмчета, и още бих го гледал ... А това е един от най-забавните епизоди, наистина ...