13 октомври 2009 г.

Дългоочакваните снимки от откриването


Снимките от откриването вече са качени в блога!

Най-после можете да видите снимките от откриването!
То се състоя на 10 октомври в Центъра за ученическо, научно и техническо творчество (ЦУТНТ) и продължи цял ден. Дойдоха да се включат десетки млади хора, между които и много момичета! Тогава, след ефектно представяне на ролевия жанр, се проведоха демонстрационни игри, в които всеки от гостите успя да се включи. В тези промоционални игри участниците влязоха в ролята на смели воини и магьосници, елфи и джуджета, които се сражаваха със злите сили и побеждаваха дракони! На помощ на играчите имаше десетки фигурки на герои и чудовища, приказни карти, ръководства и страхотни многостенни зарове, които се търкаляха през цялото време в клуба. Водещите през този ден бяха Дамян, Ивайло, Орфей и Георги, които играеха със своите групи на четири отделни големи маси! Това, което се получи на откриването, нямаше алтернатива на нищо друго подобно, което се е случвало в Разград досега! Малко градове в България могат да се похвалят с подобен клуб като нашия. Побързай да се регистрираш и ТИ!

Снимките в този пост са малко, но ако погледнете колоната отстрани на емисиите на сайта, ще видите, че под слайда с Ролеви продукти сме добавили един нов слайд във връзка с откриването. Кликнете на някоя от снимките, които се появяват в него, за да разгледате отблизо целия албум. Забележете, че под всяка от снимките, които сме качили, има малък надпис, който пояснява какво се вижда на нея. Приятно разглеждане!



4 коментара:

Littlebird каза...

Не стига , че сме зарибени, ами сме и хубави :Р Каквото повече му трябва да един клуб? :)

Тошкото каза...

Дамяне, поздравления и от мен за куража и ентусиазма по създаването на клуба! Бонус поздравления, че си избрал Разград за негов дом! Успех и попътен вятър!
P.S. Поздрави и за Методи за фотогеничността му:-)

Nightbringer каза...

Strahotni snimki. Mn im se kefq pri polojenie 4e na 90% ot tqh sam izlqzal mn dobre.. pozdravleniq Damqnski dobra rabota vur6i6 :D ;)

Unknown каза...

+1 за това, което Littlebird каза , хихи ... :Р
Така си е ... За един клуб най-важни са свестните членове, не друго ;]