17 октомври 2009 г.

Статия от „Екип 7” за децата брейкъри в Разград


Стартира нова рубрика в блога!

Със статията за брейкърчетата в град Разград отварям нов раздел в блога на клуб „Аркозия”.
Тази нова рубрика ще се нарича „От време на време” и в нея периодично ще публикувам информация, която е интересна, но като цяло не засяга Ролевите игри. В първата публикация „от време на време” ще ви разкажа за банда улични малчугани, които танцуват брейк по улиците на нашия град. За тях преди няколко дни излезе голяма статия във вестник „Екип 7”, чийто автор съм аз, ръководителят на клуба към ЦУТНТ. Поводът на статията е, че бандата навършва 3 години от своето създаване, поради което се осмели да застане зад диктофона ми и да разкаже за себе си. Получи се интересно интервю, което публикувам на блога, за да го видят всички. В случай, че имате идеи за интересни теми в новата рубрика „от време на време”, пишете ми на клубния мейл, за да разкажем за тях. Ако някой от вас лично има друго интересно хоби, което споделя (различно от Ролевите игри), моля, нека да го представи. А сега ви оставям като ви приканвам да се върнете обратно тук в понеделник, защото в неделя блогът няма да се обновява! Приятно четене!

2 коментара:

niko_1472 каза...

Eй, тцтц, браво на тези деца! Наистина се радвам на хора, които са открили нещо, с което да се занимават. Независимо дали е брейк, фрий рън, футбол, ролеви игри.... или каквото и да е изобщо. Евала!
Чудех се само, Ян, как се срещна с тях? Как разбра за тях? И ако има примерно още хора, които биха искали да се присъединят, организират, нещо такова - как може да се направи?

Също така - поздравления за статията и за брейкърите :) Много готини снимки :)

Damian каза...

Ами с брейкърите стана така че случайно се запознах с едно от момчетата (Джемал от статията), който ме свърза с останалите деца.

След това да ги навия за статия стана много лесно, а и те самите бяха отворени за изява на брейка в Разград.

Използвам случая, за да ги поздравя за публикацията!

И наистина страхотни снимки!