9 октомври 2009 г.

За официалното откриване на клуба + програма


Предстартовото броене започна!

Утре, събота, 10 Октомври от 14 часа е официалното откриване на клуба за игри „Аркозия".
Събитието ще се проведе в залата за конференции в Центъра за ученическо, техническо и научно творчество (ЦУТНТ), който се намира на улица „Трапезица” 1 (в близост до битака) в град Разград. Заповядайте в младежкия център, за да участвате в демонстрационните игри, които ще се провеждат тогава. Доведете свои приятели, с които да сформирате отбор, с който да играете заедно. Също така от днес на блога вече функционира и нова форма за записването в периодичните сбирки за игри на клуба, които ще се провеждат в ЦУТНТ всяка седмица. След като се запишеш, от клуба ще се свържем с теб, за да уточним кой ден ти е удобен за игра. Ако имаш запалени приятели, които искат да се включат, прати им линк към блога и на тях. Станете герои и изживейте вълнуващи приключения в клуб „Аркозия” към ЦУТНТ. Запиши се в клуба за игри още сега!

По-долу посочваме официалната програма на събитието, която ще протече в деня за игри в ЦУТНТ. Бъди точен и ела навреме в центъра, ако не искаш да пропуснеш всички интересни прояви, които ще включват:

13:00-13:45 – Пристигане на екипа и подготовка на събитието
13:45-14:00 – Посрещане на гостите
14:00-14:15 – Прожекция на кратко видео, анонсиращо Ролевите игри
14:15-14:20 – Официално откриване на игровия ден от Дамян Христов, ръководител на клуб „Аркозия”
14:20-14:25 – Дискусия за компютърните и настолните игри с водещ Георги Божинов, Водещ в клуба
14:25-14:30 – Представяне на жанра „Фентъзи” и разговор с участниците за техни любими игри, книги и филми (с водещ Георги)
14:30-14:40 – Въведение в Ролевите игри, какво представляват, как са възникнали и как може да се участва в тях (с водещ Георги)
14:40-14:45 – Ролевите игри в България, дискусия с Дамян
14:45-14:50 – Представяне на клуба за игри в Разград от Дамян
14:50-14:55 – Анонс към играта „Подземия & Дракони”, която ще се играе в клуба и в предстоящите демонстрационни игри – дискусия с Ивайло Бонев, Водещ в клуб „Аркозия”
14:55 – 15:10 – Водещите в клуб „Аркозия” отговарят на вашите въпроси
15:10-15:25 – Кратка пауза за почерпка и запознаване на участници и организатори един с друг, разговори на свободна тема
15:25-15:30 – Подготовка за демонстрационните игри
15:30-18:30 – Провеждане на демонстрационни игри с гостите
След 18:30 – Закриване на деня за игри в ЦУТНТ
(край)

В утрешния ден този блог няма да се обновява. Върни се обратно тук в неделя, когато ще отразим събитието с много снимки и интересна информация от случилото се в деня на игрите! А ти доведи свои приятели и заповядай с тях утре на откриването! И не забравяй да се запишеш за участие в клуба, ако желаеш да играеш постоянно в него. Ще откриеш формата за записване отстрани на блога!

7 коментара:

DoPo каза...

"14:25-14:30 – Представяне на жанра „Фентъзи” и разговор с участниците за техни любими игри, книги и филми (с водещ Георги)"

Доста кратък разговор :D Както и да е, добър план, но имам чувството, че нещата няма да са точно по график - нещо ще се проточи, друго ще свърши по-бързо... Но ви пожелавам приятни емоции и много (като количество) много (качество) интерсни преживявания.

Предполагам, че поне някои от записаните ще донесат и приятели, така че няма да страдате от липса на посетители, но само от любопитство - има ли доста хора, които са се записали за откриването?

Damian каза...

Здравей, ДоПо!

Разбира се, едва ли всичко ще продължи по план и строг отчет до минути и секунди. Но все пак от клуба се надяваме всичко да се вмести в графика.

За протокола ще ти кажа, че за участие в откриването се регистрираха повече от 20 души, но със сигурност ще дойдат и хора, които не са посещавали сайта.

За всички като теб, които не са в Разград и не могат да дойдат в ЦУТНТ, за нас ще има специален репортаж по БНТ САТ в предаването Enter на Регионален ТВ Център в град Русе, който ще се излъчи другата седмица.

Очаквайте много информация и снимки, които ще публикуваме на блога още следващия ден след откриването! :-)

Nightbringer каза...

Qko beshe spravih se s vodeneto da ti kaja nakefiha se horata.. Mislq 4e igrata v CUTNT ima bude6te ;)

Марина каза...

Хайде и аз да се разпиша с Коментар ;)
Бих казала, че се получи много добра среща. Аз лично нямам особено голям опит с РПГ-то, като изключим няколко неща, но бих казала, че срещата беше страхотна както за нови ентусиасти, така и за хора, играли вече подобни игри.
Можем да се надяваме клубът да продължи напред и да се срещаме повече, или ако не повече, то поне готини хора :) (не се съмнявам и в обратното) :) Та чакаме вече снимките и "репортажа" ;)

DoPo каза...

Дочувам че имало доста хора. Според моя вътрешен човек са били около 25 :) Това е изключително добре бих казал, защото това ще рече че има интерес, а интересът е най-важното за да продължи да се развива ролевият жанр. Особено в България.

Така че, браво, много добро начало и ви пожелавам само възход от сега нататък ;)

Creator каза...

Чудесно откриване! Закъснях и когато дойдох в разгара на битките, не можах да повярвам. Над 25 играещи участника, половината момичета. 4 маси за сесии. Просто чудесно! Водещите бяха също впечатляващи.
Дано сега това получи широк отзвук, защото май е номер1 в България

Nightbringer каза...

Стана чудесно. Радвам се че Марина се разписа и тя :Д. Аз лично предпочитам някой да ми води отколкото аз да водя на някой но какво да се прави :Д Еххх Добрите стари времена когато не трябваше да мисля за Специални удари на чудовищата.... Камо ли за Резистенции... о.О