19 октомври 2009 г.

Новини от последния час


Блогът е обновен и от днес на него вече функционират няколко нови екстри!

Здравейте, приятели! Бързаме да ви съобщим всички новости, които от днес вече функционират на блога!
Първата и най-важна новина – от днес блогът вече има официално своя група в най-голяма социална мрежа в света Facebook! За да видите данни за тази група (и имате регистрация във Facebook), просто погледнете колонката отстрани на блога и ще видите знака на мрежата точно под логото на клуба. Кликнете на голямото “f”, за да ви се зареди страницата. Споделете новината за новата група с всички свои приятели, които имат интерес към игрите, фентъзито и град Разград!

Малко по-долу в колонката, точно под моментите от ролеви сесии, пък сме обявили официално графика на клуба и сме посочили точен ден и час за провеждане на сбирките в ЦУТНТ. Обща информация за членовете на клуба също може да бъде намерена тук. Правилникът на клуба ще бъде раздаден и разяснен на всички участници, когато дойдат на първата сбирка в клуба, която ще бъде на 24 октомври тази събота. Ако имате допълнителни въпроси относно времето на занятията или клубните мероприятия, моля, използвайте официалния клубен мейл, посочен в хедъра най-горе!

В сряда, четвъртък и петък очаквайте пълен списък с всички участници в клуба, които се записаха за игра досега. В трите дни ще разкажем за трите игрови групи, които ще се събират в събота, а през един ден от следващата седмица, ще оповестим списъка на участниците, които ще играят в петък. Всяка от трите групи, за които ще пишем, ще бъде водена съответно от Дамян, Ивайло и Орфей. В случай, че в клуба има възможност да води някой друг водещ, ще съобщим за това официално на блога!

А сега да обобщим резултатите от анкетата, която проведохме миналата седмица. 48% от анкетираните са заявили, че нямат търпение игрите да продължат и занапред в клуба. 33% си признават чистосърдечно, че не са ходили на откриването (може би защото не живеят в Разград?!), а 11% споделят, че им е било интересно, но не чак толкова. 2% от запитаните изобщо не знаят за какво откриване става дума, а нито един от анкетираните не е заявил, че му е било скучно по време на игрите. Благодарим на всички участници в анкетата! А сега гласувайте в новата ни анкета, в която трябва да посочите кой е вашият любим водещ на откриването! Предупреждаваме отново, отговорът може да бъде само един! :-)

Като стана дума за Водещи, имаме нова рубрика на сайта! Най-долу в колонката отстрани на емисиите, над опцията „За нас”, ще видите един от водещите в клуба (за който можете да гласувате в анкетата по-горе!). Неговата физиономия ще краси блога цяла седмица, през което време вие имате възможност да му изпращате фенски писма, щом кликнете на снимката. Така или иначе, дори да не му изпратите нищо, през следващата седмица на това място ще се появи друг от водещите в клуба, с който също ще можете да се свържете. И така докато се изредят всички Водещи и рубрика „Водещ на седмицата” не приключи! И после може да започне отначало! :-)

На същия принцип ще работи и рубриката „Играч на седмицата”, която в момента се лансира сред участниците в клуба и ще започне да тече от следващия понеделник. В нея, по подобие на „Водещ на седмицата”, ще се показва снимка (или картинка), която се свързва по някакъв начин с даден играч, като ще има кратка информация за него и мейл адрес, на който обожателките му ще могат да му пишат. Тенденцията е тази рубрика да тече непрекъснато на блога, защото дори да сложим снимките на всички играчи до момента, за това време, през което те ще се показват (напомняме, че всяка снимка или картинка с играч ще стои 1 седмица!), вероятно ще се появят други нови играчи и участници, които ще се наложи да презентираме!

И накрая, опцията „За нас”, която се намира най-долу в колонката, е обновена с ново инфо и данни за случващото се в клуба и на блога. Не забравяйте да посетите и нея. А сега ви желаем приятно сърфиране из дебрите на http://arkhosia.blogspot.com

5 коментара:

DoPo каза...

И така вече съм член на групата във facebook!

И да, аз бях един от онези, които са гласували, че не са дошли...но не е поради липса на желание :) Трябваше да има опция "Исках но не можех да дойда", за да е по-ясно.

Littlebird каза...

И аз съм членКА, браво за хрумването.
Имам въпросче само, защо така само фенките можели да пишат, а феновете ни? :D

Damian каза...

Марина написа: Имам въпросче само, защо така само фенките можели да пишат, а феновете ни? :D

Можеш ли да се свържиш с мен в Скайп и да ми обясниш проблема? Не схващам как така само фенките можели да пишат, а феновете ни?!

Надявам се да ме вкараш в час - желанието ми е всички да могат да пишат!

DoPo каза...

Littlebird, пише фенски, писма ;) Една буква доста променя значението, нали? Но и да беше другото, не виждам защо да се оплакваш щом си фенка - те феновете трябва да реват, какво ти пука за тях :D :D :D

P.S. Ъ-ъ-ъ, предишното съобщение не излезе като хората, затова го изтрих.

Littlebird каза...

Хей, споко бе хора. Просто се шегувах за една от репликите по - горе, че фенките на водещите и/или играчите на седмицата, можели да им пишат фенски писма. Идеята ми беше, че може да има и "играчки" на седмицата (в женски род!) :D
Нищо сериозно не съм искала да кажа, не се хващайте така за думите ми :)
А Дамяне, с теб ще се свържа по скайп, имаме да обсъждаме нещо, само да намеря малко време, че дори и в града не бях последните дни...
Хайде, дано групата във фейса се напълно с повече фенове и фенки :)
До скоро