19 септември 2009 г.

Рожден ден в клуб „Аркозия”!

Днес няма да си говорим за Ролеви игри, а ще празнуваме!

Поводът е много специален, защото днес създателят на „Аркозия” има Рожден ден и става на 29 години! Ако досега не си разбрал кой е той, време е да научиш. Името му е Дамян Христов („Ян”) и на него игрите му са в кръвта.
По образование е дипломиран журналист и все пише нещо, което публикува тук-там. Понякога му плащат, а друг път го прави само за себе си. Идеята за клуб „Аркозия” всъщност е негова, но това далеч не е единственият му ролеви проект. Той е стар фентъзи ентусиаст, посветил живота си на хобито, игрите и приятелите, с които ги споделя. Ако вече го познаваш, вероятно ще кажеш, че той има още един куп други качества. Ако тепърва искаш да се запознаеш с него, пиши му мейл на damyann@gmail.com, или го потърси в Скайп (с име “damyann80”), за да го поздравиш. А всеки, който иска да го види на живо, има тази възможност благодарение на краткото филмче, което показваме тук. Честито!

5 коментара:

Unknown каза...

Честит рожден ден, Яне! Да си жив и здрав и успех на клуба!

Tamuril Elundil каза...

And today was World D&D Game Day!
Happy Birthday :)

Анонимен каза...

Честит рожден ден, приятелю! Желая ти много здраве, щастие, късмет и успехи!
Sparhawk :-)

Nightbringer каза...

Честит рожден ден Дамянски, ще бъде хубав купон и ще изиграем една сесийка на ДнД.Много успехи в ДнД отсега нататък много живот здраве и късмет ти пожелавам всичко най хубаво. :)

niko_1472 каза...

Eто гооо! :) Рожденникът! Да си жив и здрав!!! Всичко най-хубаво ти желая, да ти потръгне клубът и да ме поканиш някой път да гостувам, да играем и да се веселим! :)
Надявам се да си си прекарал един страхотен рожден ден и като се върнеш назад във времето, да му се радваш! :)