8 септември 2009 г.

Добре дошъл на arkhosia.blogspot.com!


ОЧАКВАЙТЕ ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА КЛУБА ЗА ИГРИ „АРКОЗИЯ” НА 10 ОКТОМВРИ ОТ 14 ЧАСА В ЦЕНТЪРА ЗА УЧЕНИЧЕСКО ТЕХНИЧЕСКО И НАУЧНО ТВОРЧЕСТВО В ГРАД РАЗГРАД. ЗАПОВЯДАЙТЕ ТАМ, ЗА ДА СЪПРЕЖИВЕЕМ ЗАЕДНО ЕДНО НОВО ХОБИ, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В РАЗГРАД!

Здравей, приятелю на игрите!

Това е официалният блог на клуба за настолни ролеви игри “Аркозия” към Центъра за ученическо техническо и научно творчество (ЦУТНТ) в град Разград. Тук е мястото, от където ТИ ще можеш да се информираш за всички изяви, свързани с клуба, както и да научиш повече за това любопитно и забавно хоби ролевите игри.
На страниците на този блог ти ще се срещнеш с герои от отдавна отминали времена, ще изживееш приключения и ще спечелиш в битки с чудовища и неведоми сили. Заедно с нас, създателите на клуб „Аркозия", ти ще се потопиш в световете на множество ролеви системи и ще откриеш свои умения, за които не си подозирал, че притежаваш. Ще се превърнеш в герой, какъвто никога не си бил, и ще изпиташ насладата от това да намираш вълшебни предмети и тайни съкровища, докато решаваш загадки и пъзели. С една дума – тук ТИ ще се забавляваш до насита! Ролеви клуб „Аркозия” те очаква в редиците си! Стани част от магията на игрите и запиши името си в легендите!



В следващите дни ще те затрупаме с информация за Ролевите игри и случващото се в клуба! Бъди тук всеки ден, за да прочетеш следните интересни материали:



Въведение в Ролевите игри
Какво представлява една ролева сесия?
Защо играем Ролеви игри?
Как да се сдобием с Ролева игра?
История на Ролевите игри
Ролевите игри във въпроси и отговори
Играчите в Ролевите игри
Водещия в Ролевите игри
Чудовищата в Ролевите игри
За различните игри и системи
Увод в играта Magic: The Gathering
Да си припомним книгите-игри
Въведение в българските Ролеви системи
Увод в най-голямата ролева игра Dungeons & Dragons


... Както и още:

Блогърски новини
Ролеви архив
Ролеви сценарии за игра
Представяне на членовете на клуба
Представяне на водещите в клуба
Разкази, снимки и видео от реални игрови сесии

БЛОГЪТ ЩЕ СЕ ОБНОВЯВА ВСЕКИ ДЕН, ТАКА ЧЕ НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СЕ ВЪРНЕШ ПАК ТУК УТРЕ!

9 коментара:

John Wolf каза...

Поздравления за новия блог за ролеви игри! Беше време да се направи такова нещо и за Разград! Пожелавам много успехи и приятни игри!!!

niko_1472 каза...

Честито за новият блог за ролеви и най-вече, за новооткритият клуб в Разград! Надявам се, че наистина нещата ще потръгнат и още повече хора ще могат да се наслаждават на ролевите игри. Единственото нещо, за което много съжалявам е, че не съм в България, за да мога да си прекарвам свободното време в този клуб!
Много успехи и браво на Дамян, който се наема с тази трудна задача, по организирането на нещо толкова хубаво!!!:):):)

Nightbringer каза...

браво мн хубав саит 6+ oт мене :)) и дано си4ко да потрагне от 1вия пат 4е рядко се вижда такава инициатива

Damian каза...

Мерси за поздравленията! Надявам се, че сайтът ще е посещава активно и ще се появят още хора, които да коментират! Както казах, новини ще има всеки ден! :-)

Georgi Bojinov каза...

Pozdravleniq Yann!- strahotna inciativa! Mnogo se radvam za mladirte razgradchani! Sajalqvam, che ne moga da pisha poveche, no nqmam mnogo vreme... shte napravq vsichko vazmojno, da doida na otkrivaneto + shte donesa novi populneniq za bibliotekata na kluba! Ako nqkoi ima nujda ot magic karti, d&d spisaniq ili ne6to ot toq rod- da pishe na
s2pac@abv.bg. A za razgradskite tiinove imam edin suvet - Ne si gubete vremeto i parite po kafeneta- ima i po- zabavni na4ini da si prekarvate vremeto! Elate na 10ti, ako vi haresa- perfektno, ako ne- nqma problem, ni6to ne gubite!

Creator каза...

Очаквам с нетърпение официалното откриване. Надявам се и вярвам, че постепенно в скоро време ще сформираме играещо общество. Вече споменах тук и там сред мои приятели и приятелки(!) :D Идеята се приема с интерес, дано и след първоначалната еуфория всичко върви добре.
P.S. Дамяне, сложи заглавие (title) на сайта! :D

cvety каза...

Поздравления за блога и на добър час!
Пожелавам много приятели на клуба ви и още повече посетители във виртуалното пространство.
Хареса ми оформлението , както и анкетата за обратна връзка. Виждам няколко посетители от деня, в който стартирате. Надявам се, че блогЪТ :) ще бъде наистина интерактивен.
Успех на клубната идея!

BRANIMER каза...

Поздравления на новия клуб и успехи! Днес - клуб по ролеви игри, утре - клуб по книги-игри! Вдругиден - клуб по фантастика, фентъзи и хорър! Живи и здрави!

Анонимен каза...

Приемате ли деца?