15 септември 2009 г.

Ученически поздрав за 15 Септември!


Отново е 15 Септември и отново започва училище!
Ролеви клуб „Аркозия” официално поздравява всички ученици, както и всички, заети в сферата на образованието! На учениците пожелаваме пълни чанти с „шестици”, а на всички учители – повече нерви и любов към техните питомци.
Началото на училището е и време, което ни напомня, че безкрайната ваканция – уви – вече свърши, но това съвсем не значи, че повече няма да има игри и забави. Като стана дума за игри, нашият клуб ще заработи активно към средата на октомври и в него всички са поканени да участват. Ако търсите нещо ново и непознато, ако искате да изживеете приключения отвъд най-смелите си мечти, заповядайте на Официалното откриване на клуба, което ще се проведе на 10 Октомври от 14 часа в Центъра за ученическо техническо и научно творчество (намира се на ул. „Трапезица” 1 в град Разград). Използвайте случая, за да доведете с вас вашите най-добри приятели, с които да играете заедно. А дотогава посещавайте този блог, където тепърва ще научите повече за Ролевите игри. Още веднъж честит празник, скъпи ученици!

2 коментара:

Nightbringer каза...

amii kak da mine za 15 min bqh na daskalo posle piene qdene po bar4eta :D i takis raboti :D s sau4enicite se razhojdahme vidqhme i razbirase s gadnite gospoji :D

Анонимен каза...

Честит празник, Дамяне, макар, че истинският празник за теб и приятелите ти, както и всички фенове на DnD започва през октомври. Ще се радвам да споделяш с нас емоциите, които ви тресат по време на игрите, а когато един ден се върна за постоянно в България, може да организирам такъв клуб и на английски в английско училище и децата освен всичко друго, и да се развиват езиково. Успехи и на добър час!