21 декември 2009 г.

Коледната седмица започва!

Празниците идват и Дядо Коледа вече се готви за път!

Здравейте, фенове! Празниците вече тропат на вратата, а настроението е повече от весело. Предстои учениците да излязат във ваканция, а това донякъде означава, че клубът има възможност да се събере (като за последно тази година) на 28, 29 и 30 декември. По-долу можете да видите новата ни анкета, в която ще бъде хубаво, ако изкажете своето мнение. Така или иначе през тази седмица (дните 25 и 26 декември) клуб няма да има, защото датите се падат баш празнични и ЦУТНТ няма да работи по това време. Моля, гласувайте за това дали да се съберем през първите три дни от следващата седмица!
Ще намерите анкетата на обичайното си място! Дайте своя глас за вероятно последната игра през тази година!

За игрите през изминалата седмица – в петък (18 декември) имаше страхотна изненада за играчите, защото една от майките на децата (г-жа Лилия Пенчева, майка на Свен, за която специално писахме ТУК!) се присъедини към групата на Кървав меч (и успя да разиграе смелия Воин). На следващия ден пък играчите си правиха снимки! За съжаление, нашият виден фотограф Пешо нещо обърка при заснемането и снимките... не станаха! Все пак две от снимките не са толкова лоши и ги показваме тук! Петър обеща следващия път пак да донесе фотоапарата, за да се снимаме след коледно :-) Иначе игрите се получиха блестящо и всички много се забавляваха. Тази седмица очаквайте специално включване от групата на Дамян, за която ще посочим героите, света и сюжета от тяхното приключение по Advanced Dungeons & Dragons. Вероятно следващата (или по-следващата седмица) ще разкажем повече за групата, света и героите на Водещия Орфей, които пък играят по Dungeons & Dragons 4-та ревизия.
Радваме се, че новия „зимен” облик на блога ви кефи! За него гласуваха общо 12 души (85%). Двама читатели на блога имаха по-специално мнение – единият се оказа, че е искал да види Дядо Коледа на блога, а другия ни посъветва да сложим едно еленче за украса. За съжаление еленче няма как да сложим, но ви обещаваме, че Дядо Коледа ще гостува на блога! Почакайте само да дойде Коледа! А сега гласувайте в новата ни анкета за това дали да се играе на 28, 29 и 30 декември?

Новият-стар Водещ на седмицата е Димитър Богоев от град Търговище, а подгласник (демек Играч на седмицата) му е... Георги Божинов! Георги, който по принцип е Водещ, днес (по коледно) обаче е играч. Да не говорим, че последния път в клуба той наистина беше играч при Димитър и разигра един полуръст бард с 20 Обаяние. За следващата новогодишна седмица обаче очаквайте изненада в тези две традиционни за блога рубрики. Обещаваме ви да разсмеем истински!

Ами това са новините засега! Утре на блога четете интервю с Димитър от град Търговище, а после очаквайте (както обещахме) новини от групата на Дамян по AD&D. До скоро и до четене!


2 коментара:

Клуб за игри "Аркозия" каза...

На снимката (зад фигурките) е седнал дЕан! ;-)

Пешо каза...

dam... nashiqt smel sve6tenik... tozi pat naistina!