7 декември 2009 г.

Новата седмица на блога

Здравейте на блога и тази седмица!

След кратка почивка блогът започва отново да функционира. Бъдете тук и тази седмица, за да узнаете какво сме ви подготвили този път.
Предстоят ви много интересни неща, които ще публикуваме в сайта на Аркозия!

За игрите през изминалата седмица: в петък играта на „Кървав меч” продължи, а когато книгата-игра завърши, играта на карти Magic се проточи цял 1 час, защото децата вместо да се атакуват и защитават, те дълго време набираха армии и сили, и никой никого не атакува, поне до края, когато всичко се реши с 1 грандиозна битка. В събота имаше една голяма изненада, защото лично Водещият от откриването Георги Божинов се появи в клуба и се включи към играта на Водещия Димитър. Митко от Търговище на свой ред направи своята първа игра в света на D&D, а Орфей продължи приключението след Мината на джуджетата. Колкото до играта на Дамян, неговата маса беше в леко камерен състав, но това не попречи дошлите играчи да започнат приключение в света на Advanced Dungeons & Dragons. Това беше в общи линии предния път, ще ви чакаме на клуб и тази седмица!

Какво се случи с анкетата? Повече от половината гласували (53%) изказаха желание да направим тениски на клуба. 40% се замислиха повечко и запитаха дали ще се наложи да се плаща за това. Един-единствен читател на блога заяви, че той вече си има тениски, а никой не обърна внимание, че в момента е зима и тениски не се носят. Така или иначе, резултатът показва, че веднага щом се затопли повечко, ще трябва да си направим официални тениски с логото на клуба. Очаквайте повече информация за тениските (какво ще представляват, колко ще струват и т.н.) по-нататък в блога на клуба. Колкото до новата анкета, тя в свързана с прожектирането на филма „Властелинът на пръстените” на клуба в ЦУТНТ и това се очаква да стане по коледните и новогодишните празници, когато решим да се събираме. Въпросът, който ни интересува, дали ВИЕ имате желание това да стане и какво мислите за идеята да гледаме заедно лентата по книгата на Дж. Р. Р. Толкин? Допълнителна информация за прожекцията в ЦУТНТ (ако има интерес) ще научите, когато дойдете в събота на клуб. А сега гласувайте смело!

Новият-стар „Водещ на седмицата” се нарича Орфей Костадинов. Види се той е наш (и всеобщ) любимец и ние много го обичаме. Можете да му пишете фенски писма (и обяснение в любов :-P) на мейла, който изскача, когато кликнете на снимката му. Пишете му!

За нов „Играч на седмицата” пък е избрана Дени, която е ученик в ГПЧЕ „Екзарх Йосиф”. Освен сериозен ролеви играч, тя е и страстен манга/аниме художник и голям фен на филма „Dead Note” (и има страшна черна папка със същото име!). Така че фенове, внимавайте да не се ядоса Дени, че не знам как ще ви спасяваме после, ако реши да ви запише името нейде.. ;-)

Ами това е засега! Повече – като се върнете на блога утре. Със сигурност се върнете утре, когато заедно ще поздравим всички настоящи (и бъдещи!) студенти за техния празник. А сега ви желаем приятна и успешна седмица!

Няма коментари: