8 декември 2009 г.

Честит празник на всички студенти!

Честито на всички настоящи, бивши и бъдещи студенти на Аркозия!

Днес е един много специален за студентите в България ден.
Днес е денят, в който... Абе днес е техният празник! :-) Довечера ще се вихрят яки купони по хижи, вили, апартаменти, заведения и паланки. От клуб „Аркозия” сме особено горди, защото наши хехе... възпитаници (така да кажем) са студенти в престижни университети и с този пост клубът ги поздравява специално за празника! Ивайло, Георги, Методи и Владо – всички вие сте част от нашия клуб за игри, а от днес сте и нашата гордост за студентския празник. Нека да си изкарате страхотно довечера (кой в Уелс, кой в Шумен, кой в София), да си вземете успешно изпитите и да успеете в живота, който (за съжаление) далеч не се състои само от Ролеви игри. С вас сме в изпитанията и ви стискаме палци да се справите през мъчните сесии. А вие сте умни, отговорни и готини – няма начин да не преминете ситото! Хайде сега вървете да празнувате, а като се върнете отново в квартирата, пишете един коментар по-долу в темата как е минал купонът и къде сте празнували с компанията. И внимавайте с алкохола и лудите изпълнения, ей! :-)

Тук е моментът да вметна, че моя милост Дамян Христов (ръководител в клуба и администратор на блога „Аркозия”) също съм минал по този път и (успях да) завърша престижния в България Софийски университет „Св. Климент Охридски” и по-точно Факултета по Журналистика и Масова Комуникация (със специалност „Връзки с обществеността”, ако някой иска да знае какво съм следвал ;-) В момента по моите стъпки върви Водещият от откриването Георги Божинов, който също следва в СУ, но със специалност (както някои вече се досещат) „Арабска филология”. Да пожелаем успех на него и останалите. Честит празник, скъпи студенти на Аркозия!

5 коментара:

Клуб за игри "Аркозия" каза...

Малко коментар по снимките:

Горната снимка (тази с Ивайло, който е с качулка) е студентски купон в Рожен през лятото на 2009.

Долната снимка (тази с Методи отляво) е събиране в заведение на колеги от неговия ВУЗ.

Иначе Методи следва за доктор във ВМА, Ивайло за Астроном в Шуменския, за Георги казахме, а Владо следва "Софтуерно инженерство" в далечния Уелс, Великобритания. Да сте живи и здрави, студенти такива!

Marina каза...

А честит ви празник, студенти. Живи, здрави и по - полека довечера със забавленията ;)

Pesho каза...

Найстина... Това е тяхната вечер. Честито! :)

Creator каза...

Това беше нашата вечер... това беше нашата песен... нашата сватба (!?) :D
Студентският празник дойде и мина, беше хубаво, бих казал кротко и морално - ядохме пилешки пържоли и торти в Девин, къпахме се в басейн (хи-хи) и се замервахме с мандарини.
Важна е не датата и мястото, а хората. Всеки един ден може да е хубав, стига да пада глъчка :D

Клуб за игри "Аркозия" каза...

Ъъъ... това включване беше от Методи :-)