30 септември 2009 г.

Лудогорски вестник за клуб „Аркозия”


Излезе още един материал за клуб „Аркозия”!

Днес в регионалната преса на Разград е публикуван още един материал за клуба и неговото откриване на 10ти октомври.
Става дума за изданието „Лудогорски вестник", който освен в Разград, се разпространява и в общините Завет, Кубрат и Исперих. Статията не е много голяма и е на черно-бяла страница, но все пак е достатъчно представителна, а нейният автор е г-жа Валентина Колева. Огромна благодарност на г-жа Колева и екипа на вестника от ръководството на клуба и ЦУТНТ, където ще се помещава „Аркозия”. Дано този материал намери своите читатели, които ще посетят сайта на клуба, за да се регистрират за събитието. Остават още 10 дни, през които всеки, който не се е записал за участие, има възможност да го направи. Подробности – във формата отдясно на блога! Поздрави на всички, които ще прочетат статията в "Лудогорски вестник"!

4 коментара:

Клуб за игри "Аркозия" каза...

Тия дни се очакват още подобни статии и в други местни издания.

Бъдете наоколо, за да не изпуснете актуалните новости от местния културен печат!

:-)

DoPo каза...

Прупуснати са затварящи кавички за "Подземия & Дракони" на четвърти ред... :) Иначе материала е доста D&D насочен, което е разбираемо, особено след като това е едва ли не синонима на ролева игра, но можеше да се включи и "...и други ролеви игри" според мен.

Анонимен каза...

Евала! Така се действа, с медийна подкрепа!

Nightbringer каза...

Na4aloto e vajno no o6t po vajno e na horata da im haresa. Kampaniikata e qka pak i ve4e sme izvestni haha :D:D Nie sme THe BEst !!