25 септември 2009 г.

Статия за клуб "Аркозия" във в-к "Гледища"


Здравейте, приятели на игрите!
Новината е, че днес в местния областен вестник "Гледища" има публикация за клуб "Аркозия".
В случай, че не сте от Разград и региона (или просто сте пропуснали да си купите вестника), кликнете на картинката по-горе, за да видите цялата статия в уголемен вид. От екипа на клуба и ръководството на ЦУТНТ изказваме огромна благодарност на вестника (специален поздрав на г-жа Румяна Петрова от "Гледища", която лично одобри материала). От "Аркозия" се надяваме, че подобни статии ще излязат скоро и в други вестници в Разград. А на всички вас, пожелаваме ви приятно четене на статията и не забравяйте да дойдете в деня на откриването! :-)

8 коментара:

Клуб за игри "Аркозия" каза...

От клуба ще се радваме на всеки един, който реши да коментира статията. Как ви се струва публикацията, добре ли изглежда според вас? Какво смятате за приложената снимка например?

Пишете смело, приятели! :-)

DoPo каза...

Малко трудно е да се разбере нещо от снимката ако човек не знае какво вижда :D Също така не бих казал че статията е достатъчно изчерпателна, но пък трябва да се вземе под внимание, че трябва да бъде ограничена и не може да бъде включено всичко което трябва в нея. Като цяло бих казал, че статията изглежда много добра. Дава кратка, и може би най-важната информация, за какво става дума. Хареса ми и завършека с "нека Силата бъде с вас." ;)

Анонимен каза...

Според мен материалът е написан увлекателно, съдържателен е, включва както нова информация, така и покана за участие. Надявам се, че стигне до своя адресат.

Анонимен каза...

Eй, хубава статия си написал. Личи си, че я е писал някой, който ги разбира тия неща, защото си поднесал важната информация.
Както казва DoPo, снимката верно е трудна да се разбере, ако не знаеш какво виждаш, но пък не мога да се сетя каква снимка можеш да сложиш, за да се избегне това :)

niko_1472

Клуб за игри "Аркозия" каза...

Клуб "Аркозия" призовава към всички, които коментират - моля, не оставяйте анонимни коментари!

Става дума не само за тази публикация, а навсякъде в блога!

Благодарим ви!

Creator каза...

Брей, чудесно. Вече и печатът е завзет. Очакваме още статии в другите вестници. Дамяне, не си поплювай!
P.S. На откриването ще доведа момичета. Говорих вече с едно. Сори, това са условията ми. Айде! :D

Unknown каза...

Браво г-н Христов!

Nightbringer каза...

Awe ti ako dovede6 momi4eta nal znai6 na tqh koi 6a im vodi??? - AZ estestveno nqma da e damqn q :D:D:D Na nego za ko sa mu??? o.O