17 декември 2011 г.

Днес показваме подробна карта на улиците и района, в който се намира клуб „Аркозия” – използвайте тази карта, за да се ориентирате!


Здравейте, фенове!

Тази неделя в клуба предстои официално откриване, но как ще ни намерите в големия град? Разбира се, ние от „Аркозия” мислим за Вас и затова прилагаме подробна карта на град Разград, в която можете да намерите и нашия клуб! Генерално клубът се намира отдясно на известния компютърен клуб „Геймър”, ние сме буквално съседното помещение, точно по стълбичките в дясно. За тези обаче, които не знаят къде се намира „Геймър”, ориентир може да служи самият Дом на Науката и Техниката, който пък от своя страна е ситуиран над главната улица, където се намират двата денонощни магазина. Точно под клуба, отдолу по стълбите, пък се намира чендж-бюрото на Бойко Обретенов. Има една готина чешмичка, може би я знаете. Ползвайте нашата карта за постоянен ориентир и – както се казва – насочете се към шума и тълпата в неделя, защото някъде там ще е и клуб „Аркозия” :-)

Повечето думи са излишни; ако имате някакъв (какъвто и да е проблем) да ни откриете, моля, пишете на ‘arkhosia@abv.bg’ и ние лично ще се свържем с Вас.


До скоро и до утре в неделя от 12 часа в клуба, маниаци!

Няма коментари: