15 декември 2011 г.

И вестник „Форум” днес публикува статия за откриването на клуб „Аркозия” в Дома на Науката и Техниката на 18.12.2011 (в неделя) от 12 часа!


Здравейте, фенове на игрите!

От клуб „Аркозия” специално искаме да благодарим на вестник „Форум” (в лицето на г-жа Мариета Китанова) за чудесната статия, която тя написа за деня на нашето откриване в неделя. Вестник „Форум” е областен вестник, който се издава в гр. Русе и обхваща целия североизточен и централен регион на България, вкл. градовете Русе, Разград, Шумен, Велико Търново, Габрово и Силистра. Вестник „Форум” не пише за първо път за нас – още през 2009 година, в деня на откриването на клуба към ЦУТНТ, от този вестник проявиха инициатива и писаха за нас с голяма, въвеждаща в игрите статия, разположена във вътрешните страници. Сега те отново се включиха, за което ние искрено им благодарим и им пожелаваме много новите читатели! :-)

А Вие не забравяйте да се регистрирате за участие в игрите в неделя като използвате формата в дясно! Очаквайте скоро още новини за клуба и до нови срещи!

1 коментар:

Scarecrow каза...

Супер е,че вестниците пак пишат за нас!