13 декември 2011 г.

Плакатът на събитието за неделя вече е готов! Тази и още новини четете по-долу...



Здравейте, фенове!

Днешния ден ще се запомни най-вече с две неща. Първо, днес беше изработен плакатът на събитието за 18.12.2011 – негов автор е писателят на книги-игри Джордж М. Джордж. Тук е моментът да кажем, че Джордж е част и член от структурата в един друг сайт, а именно
www.knigi-igri.netБългарският сайт за Книги-Игри. Този книжен жанр е една съвсем отделна тема и някой ден ще трябва да разкажем повече за него. Засега ни стига да знаем, че в секцията за полезни линкове (долу в дясно на блога) има линк и бутон към тях.

Можете да видите новия ни плакат като илюстрация към тази публикация :-)

Другото важно е, че днес от 19:35 в Дома на Науката и Техниката ще има неофициална среща с членовете на клуб „Аркозия”, на която те ще видят и ще се запознаят с условията в новия ни клуб. Всеки един, който смята, че също иска да присъства и да се запише за участие, също може да дойде с останалите. Срещата няма да трае дълго и на нея няма да се играе – тя е изцяло със справочна и опознавателна цел. Ако ти се чувстваш готов, за да се включиш в нея, заповядай! Клуб „Аркозия” няма да върне никой запален играч!

Това са новините засега. Следете групата ни във Фейсбук и ползвайте формата за регистрация в събитието, която се намира от дясно на този текст. До нови срещи!

Няма коментари: