11 декември 2011 г.

Клуб за игри „Аркозия” се завръща в Дома на Науката и Техниката! 1 седмица до голямото откриване на обновения клуб с гости от София!



Здравейте, приятели на игрите! :-)

Вие вероятно вече знаете за нас!

Ние сме Клуб за игри „Аркозия”, който започна своето славно съществуване още през 2009 към Центъра за Ученическо Техническо и Научно Творчество (ЦУТНТ) в град Разград. Вече минаха повече от 2 години, откакто стартираме, и сега сме готови за една нова крачка. На 18 Декември 2011 (неделя) от 12:00 часа ние от клуб „Аркозия” официално ще открием нашия нов и обновен клуб, който вече ще се помещава към сградата на Дома на Науката и Техниката, която се намира на ул. „Бузлуджа” 2 в нашия град (в съседство с компютърния клуб „Геймър”). На официалното откриване са поканени всички наши стари и нови членове, наши приятели и партньори, както и гости от други градове – Водещи играчи от София и Варна. Тогава ние заедно ще ознаменуваме едно истинско гейм събитие, което ще бъде запомнено от всички, които обичат забавленията и игрите. Заповядайте да се включите в демонстрационните игри и да премерите сили с най-добрите играчи на настолни главоблъсканици в България!

Заедно с обновения клуб, блогът на Аркозия също се завръща и ще започне да публикува новини всеки ден. В допълнение съвсем скоро ще заработи и новата ни група с потребители във Facebook, към която Ви съветваме бързо да се включите! :-)

Приключенията в клуба предстоят и за нищо на света не трябва да ги изпускате!

Няма коментари: