14 декември 2011 г.

Денят на голямото лепене на плакати приключи успешно! „Лудогорски вестник” писа в днешния си брой за клуб „Аркозия”! Още новини по-долу...



Здравейте, фенове на игрите! :-)

Първо, можете веднага да се запознаете с днешната статия в „Лудогорски вестник”, в която става дума за откриването на клуба в тази неделя. Екипът на „Аркозия” благодари за любезното съдействие на вестника в лицето на неговия редактор г-жа Деница Дилова-Маркова, която написа тази страхотна статия за нас. Надяваме се скоро за нас да пишат и по други места и все по такива хубави поводи!

Днес беше тежък ден, тъй като организатори на клуба обиколиха почти целия град, за да налепят плакати за събитието на 18.12. 2011 г. Един по един сума ти важни места осъмнаха със свой плакат: Kлуба в Дома на Науката и Техниката, Центъра за Обществена Подкрепа, книжарница Пингвините, Библиотека „Боян Пенев”, както и много училища в Разград – всички те вече знаят и са информирани за нас. Дано тези страхотни плакати да стигнат до повече хора, които да разберат за нас в клуба и успеят да дойдат на събитието, за да се включат в игрите!

Неофициалната среща с членовете на „Аркозия” снощи приключи повече от успешно. Децата видяха новия ни клуб, вкусиха от усещането да стоят на масите в него, получиха много подаръци от организаторите и като цяло се забавляваха екзалтирано, докато разговаряха и обсъждаха новата инициатива. Всички те обещаха да дойдат в неделя и дори заявиха искрено, че се надяват да доведат други свои приятели, които да участват в игрите в неделя!

Това са новините до този момент. Очаквайте включване и утре, когато от „Аркозия” сме Ви подготвили много нови изненади! До нови срещи, приятели! :-)

Няма коментари: