2 ноември 2009 г.

Новини в началото на седмицата

В този пост по традиция пишем от всичко по малко!

Хелоуин свърши и започна новата седмица. От блога на клуба за игри „Аркозия” и този път сме ви подготвили много изненади. Бъдете на сайта всеки ден, за да не изпуснете нещо! И така, започваме!

Сигурно сега се питате как протекоха игрите в петък и събота?
В петък не се събраха много хора и вместо на Ролеви игри, играчите, които дойдоха тогава, играха на играта с карти Magic The Gathering (за нея ще разкажем повече съвсем скоро на блога!). Малкото останало време след картите в петък, децата се превъплатиха в герои от отборната книга-игра „Кървав меч” (и за нея също ще разкажем скоро!). Получи се добре, но истинската игра се развихри в събота, когато Дамян и Орфей водиха на две големи групи – Орфей на D&D, а Дамян на Dragon Strike. За съжаление третият Водещ в клуба, Ивайло Бонев беше възпрепятстван да дойде и неговата група не се събра за игра този път. Да се надяваме, че когато Ивайло ще има възможност да присъства на игра, групата му ще продължи! Самият Ивайло от днес е избран за „Водещ на седмицата”. Кликнете на неговата снимка, отстрани на блога, за да се зареди мейл, на който да му пишете!

Освен рубриката „Водещ на седмицата”, имаме и нов „Играч на седмицата” и това е Митко от училище „Христо Ботев”, който миналата седмица беше и именник. Можете да се свържете с него по познатия начин. Митко очаква вашите фенски писма и ще отговори на всеки, който му пише и иска да се запознае с него!

Не забравихме ли нещо?! Ааа, да! Анкетата за фентъзи раса приключи успешно и на нея гласуваха точно 28 души (да се надяваме, че някой от тях не е пуснал по два или повече гласа ;) Оказа се обаче, че най-много гласове са посочени за... „Друга фентъзи раса” (общо 21%). Това автоматично налага анкетата за раса да се удължи с още една седмица, през която са изброени другите фентъзи раси, които първата седмица пропуснахме. Гласувайте повторно за вашата любима НОВА фентъзи раса!

По-долу даваме данни за останалите опции в анкетата. Намерете вашия отговор и вижте дали той съвпада с множеството:

Джудже: 2 гласа (7%)

Полу-елф: 1 глас (3%)

Елф/ Еладрин: 4 гласа (14%)

Драконороден: 5 гласа (17%)

Полуръст/ Хобит: 2 гласа (7%)

Тийфлинг/ Полу-демон: 4 гласа (14%)

Аз играя само хора! 4 гласа (14%)

Друга фентъзи раса: 6 гласа (21%) – за нея вече споменахме по-горе!

И накрая, един малък анонс! Очаквайте скоро на блога стартирането на RSS емисия, която вие ще можете да включите, ако желаете да следите всяко ново развитие по нашия сайт! А сега ви желаем приятна и успешна седмица и се върнете отново тук утре, когато ще продължим с игрите!

Няма коментари: