17 декември 2009 г.

Компютърно интро за Ролева игра


Ново видео е качено днес на блога!

Представяме ви студента Илин Кандиларов (или Илко, както галено го наричаме ние от клуба), който следва Фармация в София и който е голям ролеви фен. Той (като един истински новатор) използва какви ли трикове, за да привлече вниманието на своите играчи.
Една от последните му идеи е да прожектира на играчите си кратко видео, с което да им обърне внимание върху предстоящите събития в играта. Видеото е станало перфектно, със страхотно озвучаване, чудесна визия и интригуващ сценарий. Илко ще разиграе страхотна сесия на фона на това, което играчите научат от клипа. Той предостави това филмче на блога, за да могат да го видят всички фенове на „Аркозия”, за което му благодарим. Илко, пожелаваме ти да лансираш и други свои идеи пред играчите, които после да предоставиш на блога. И не спирай да играеш и да се забавляваш, защото виждам, че ти се отдава! И поздрави на „Московска”, където беше и моят факултет! До скоро, приятелю!

2 коментара:

Клуб за игри "Аркозия" каза...

Видеото по необясними причини не се вижда на заглавната страница.

За да го видите, кликнете на заглавието на новината (или на "Прочетете още") и после го стартирайте нормално.

От блога ще действаме да оправим проблема скоро!

i-l-k-o каза...

Мерси Дамяне, много готино инфо си ми написал към клипа. Надявам се и на останалите членове на Аркозия да им хареса видеото. Поздрави и весело прекарване на празниците!