27 ноември 2009 г.

Рожден ден в клуб „Аркозия”!

Днес един от Водещите в клуб „Аркозия” – Ивайло Бонев навършва 33 години!

Да, няма грешка! Точно днес Ивайло има повод за празнуване.
Всички от клуба го поздравяваме горещо за навършването на Христовата възраст и му пожелаваме да бъде жив и здрав, да си взема успешно изпитите в Шуменския университет, да идва редовно на сбирките на клуба в ЦУТНТ, да ни се кара по-малко, когато го ядосваме, и... по възможност да почерпи за хубавия празник! :-)

Ивайло, както може би някои от вас вече знаят, следва Астрономия към Факултета за Природни науки в Шуменския университет. Дори, тази година през лятото, той успя да проведе интересна практика в Рожен, където има астрономическа обсерватория. Там Ивайло успя да погледне през големия телескоп, който виждате на снимката. Кой знае, може би някой ден Ивайло ще има възможност да погледне лично през телескопите на НАСА и после ще дойде в клуба, за да разкаже какво е видял. Ивайло, с теб сме в приключенията – разкрий един ден тайните на Вселената!

6 коментара:

Creator каза...

Честит рожден ден на Йожи! Днес той е Цар, пейте, робини! Да е жив и здрав, да завърши следването си, да води повече ролеви сесии и да "стори пачка" в работата си! Ще му пиша във фейсбука :)

DoPo каза...

Честит рожден ден, Ивайло! Пожелавам ти много, здраве, щастие, късмет и успехи, както и много телескопи и D&D :)

Георги Божинов каза...

Честит рожден ден, Йожи - без милост за играчите! да си все така забавен и пичага :) - съжалявам, че няма да мога да присъствам на партито по случая, но пък съм сигурен, че ще си изкарате страхотно!

Tamuril Elundil каза...

Благодаря на всички за пожеланията! Георги, РД-то се отложи за 5-ти декември, поканен си, стига да можеш да дойдеш! :)

Димитър "Battle_Mage" Богоев каза...

Честит Рожден Ден, желая ти да отидеш смело там, където никой не е бил :).

Marina каза...

Честито и от мен , Йожи :) Малко със закъснение, но чак сега се добирам до компютър както трябва.
Жив, здрав, много яка музика и усмивки ти пожелавам!

Марина