10 ноември 2009 г.

Грипната епидемия обхвана цялата страна

Една наистина лоша новина!

Опасният грипен вирус AH1N1 нахлу с пълна сила в България и цялата тази седмица е обявена за грипна ваканция във всички училища в страната.
За съжаление, тъй като се води тип учебно заведение, това засяга и занятията в Центъра за ученическо техническо и научно творчество (ЦУТНТ). Ето защо през тази седмица клуб няма да има и събиране за игра в петък и събота (на 13 и 14 ноември) не се предвижда! Освен това, блогът ще използва обявената ваканция, за да си даде официално почивка, която, ако всичко е наред и занятията е училищата продължат, ще приключи на 15 ноември. С други думи следващият пост на блога очаквайте на 16 ноември и да се надяваме, че ваканцията няма да се наложи да бъде удължена, защото това ще рефлектира и на почивката на блога. На 16 ноември очаквайте регулярен новинарски бюлетин за игрите, проведени на 6 и 7 ноември, резултати от анкетата, както нови играчи и Водещи на седмицата. А сега блогът се закрива и на вас, читателите, не ви остава нищо друго освен да се ровите из архивните теми ;-) Бъдете тук обратно на 16 ноември в понеделник, когато нашето пътешествие в света на Ролевите игри ще продължи. А дотогава бъдете здрави и силни! До скоро, приятели на клуб „Аркозия”!

2 коментара:

Damian каза...

Ами това е положението – клубът и блогът излизат в грипна ваканция до 16ти ноември. Вероятно някой от вас сега се питат какво общо има блогът с грипа и защо и той е затворен също. На пръв поглед не е проблем за блога да си функционира, докато клубът не се събира. Вероятно дори сега той би бил по-посещаван, защото децата ще са си по къщите, ще скучаят и т.н. Но реално погледнато, блогът функционира от началото на септември и досега блогът е бил актуализиран почти всеки ден. Ето защо аз, като администратор и главен модератор на блога, прецених, че ще бъде по-добре и за клуба, и за блога, сайтът да функционира тогава, когато и самият клуб се посещава. Обратното, клубът да се посещава, а блогът да не работи, също не е добра алтернатива. Така че, скъпи приятели и фенове на клуб „Аркозия”, примирете се с моето решение да дам почивка на блога и имайте търпение грипната ваканция да свърши, когато сайтът ще продължи отново да се обновява. За всички останали въпроси, коментари или предложения, моля, оставете вашето мнение по-долу или пишете на клубния мейл, посочен горе в хедъра. Благодаря за разбирането и до нови срещи!

Tamuril Elundil каза...

Айде, сега Методи ще идва да ни лекува! :D