10 август 2012 г.

Денят на игрите в ЦУТНТ премина повече от успешно и всички много се забавлявахме! :-)



Здравейте, приятели на игрите!

Вчера в Центъра за Ученическо Техническо и Научно Творчество (ЦУТНТ) се проведе международният Ден на младежите, който иначе се чества на 12 Август, но беше отбелязан подобоващо с нас от Клуб за игри "Аркозия" няколко дни по-рано. Ние, разбира се, не се замислихме и превърнахме този празник в ден на всенародно игране на различни игри!

След кратко представяне игрите започнаха и тук можете да видите видео от изминалия ден. Играха се няколко игри, коя от коя по-интересни и впечатляващи: Цитадели, Катан, Саботьор и картите Меджик (къде без тях?!). Децата се запалиха доста, някои от тях дори изявиха желание да закупят въпросните игри за вкъщи, за да се посветят повече време на тях.

Направихме и много и страхотни снимки, които са валидни в нашия Фейсбук профил (този на клуб "Аркозия") и можете да ги видите на този адрес в Интернет:

А сега до нови срещи и до игране в клуб "Аркозия", който напомняме, се намира към Дома на Науката и Техниката, в близост до компютърен клуб "Геймър" в град Разград и работи всяка събота и неделя от 16 часа! :-)

Няма коментари: