26 октомври 2009 г.

Именници днес и други новини

Честит Имен ден на всички в клуба с името Димитър!

По данни на протокола за ЦУТНТ, който изготвихме в събота, трима души в клуба се казват така (и тримата са от три различни групи за игра!).
Това са малчуганът Димитър Стефанов (на снимката), Димитър Богоев (от Търговище) и Димитър Станев (от ПМГ). Види се, че името „Димитър” е най-популярното име в клуба. Да им е честито, да бъдат живи и здрави и да могат да идват редовно на клуб в петък и събота! Честит празник на всички именници!

Новата седмица на блога започва ударно с кратко инфо за събирането в събота. Първата среща на клуба мина доста добре и на нея присъстваха 14 младежи, между които и три момичета. Игрите минаха блестящо при условие, че всъщност имаше само една игра (на масата на Водещия Дамян, който със своята група игра на настолната стратегия “Dragon Strike”), а на останалите две маси (при Водещите Ивайло и Орфей) се правиха герои за 4 издание на легендарните „Подземия & Дракони”. Не всеки обаче успя да дойде и от клуба се надяваме на още по-силно посещение следващия път. Като цяло всички останаха доволни и обещаха да са тук и следващата събота по същото време. Следващите игри обаче всъщност започват в петък, на 30 октомври, от 16 часа, където най-малките ролеви фенове ще се събират за игра на популярна отборна книга-игра.

А сега да обобщим данните от изминалата анкета. Дамян определено е най-обичаният Водещ в клуба и той успя да събере общо 38% от гласовете (вероятно, помогнал му е и фактът, че цяла седмица стоеше като Водещ на седмицата отстрани на блога). На второ място се нарежда Орфей, който събра 30%, а след него идва Ивайло, за който гласуваха 23%. Последен в тази класация се оказва Водещият Георги, за който гласува само 1 читател на блога (делът на Георги е общо 7%). Види се, след Дамян, Орфей заслужено получава място в новата ни рубрика “Водещ на седмицата” (очаквайте Ивайло и Георги през следващите седмици). Новата ни анкета е вашия избор на фентъзи раса в света на D&D. Моля, гласувайте за вашия любим фаворит!

И накрая от днес започва да тече новата ни рубрика „Играч на седмицата” и честта с кого тя да бъде открита се пада на дългогодишния фен и приятел на Ролевите игри Методи Велков. Самият Методи в момента не е в Разград и в събота не успя да дойде на клуб (защото е студент в София и има да ходи на лекции), но ние от клуба категорично смятаме, че той заслужава да бъде Фен номер 1 на седмицата. Кликнете на неговата снимка, за да се зареди неговия личен мейл, на който можете да му пишете. Браво, Методи!

Засега толкова, за останалото четете (и пишете) коментарите под блога. Поздрав на всички, които присъстваха в събота. И успех в игрите, смели герои! :-)

5 коментара:

Unknown каза...

Благодаря много за темата, за това , че ни се честити именния ден =]
Поздрави от мен за всички !

Tamuril Elundil каза...

Честит имен ден на всички именници, и да бъдете все така надъхани и догодина на Димитров ден!

Unknown каза...

Благодаря за поздрава :).

Creator каза...

Ех, Дамяне, благодаря ти, че си ме номинирал за играч на седмицата. Много хубави думи. Играч съм, вярно си е, и други игри играя...
Честито на именниците и от мен.
Впрочем, ще се видим скоро, надявам се и дори съм сигурен.
Ще следя блога, за да съм в течение на играта :D
Иначе - лекциите си вървят, упражненията също. Купих си 3 книги на старо на Стивън Кинг за 12 лв! (Сияние, Талисманът, Бягащият човек). ОТ година насам отново се върнах към пародийните си разказчета - утре довършвам един и ще ти го пратя да критикуваш.
Успех от мен засега!

Петър Симов каза...

Честит имен ден на Митковците! ;)