23 юни 2012 г.

http://www.battlespell.bg - Нова Онлайн Игра с Карти за Фентъзи Дуели


"В света на Нисения, хората от Ардания и мъртвите от Мордена водят война от много, много векове. По време на последната им битка в равнината Брас, те изправили една срещу друга колосални армии. Сблъсъкът разтърсил земята тъй силно, че заплашил съществуването на целия свят.

Магьосниците от скритото кралство Лорлайт решили да се намесят и да спрат лудостта на освирепелите крале. Техният водач, Елнан Уайз Уанд, се телепортирал в центъра на битката. Там, сам-самичък, той направил магия с невиждана мощ, която вкаменила всичко на стотици километри. Така Елнан успял да сложи край на боя, но платил за това със собствения си живот: магията изсмукала силите от тялото му. Огромното бойно поле утихнало и застинало. Грохотът на войната замрял. Останали да стърчат само безмълвните статуи на хиляди воини.

Двамата крале, на хора и мъртви, се смаяли от силата на тази магия. Те поразено гледали погубените си армии.

Преданите последователи на мага Елнан им проводили вест, в която разказвали за саможертвата на водача си и обещавали, че Лорлайт няма да допусне войната да продължи. Кралете нямали друг избор, освен да прекратят враждебните действия и да подпишат примирие.

И все пак... народите им продължавали да питаят дълбока омраза един към друг. За нея бил нужен отдушник. Кралете решили да основат турнира Батълспел - един (привидно) цивилизован и приемлив начин да продължат да воюват в малките изоставени територии близо до Вкамененото поле. Всеки герой по света е добре дошъл да се присъедини към армиите на Кралствата и да покаже своята сила в турнира..."

Така започва историята на една невероятна онлайн игра, която вече всички от Вас могат да поиграят в Интернет. Става дума за магически фентъзи дуел с приказни карти срещу компютър и/или друг играч по подобие на блестящите Magic: The Gathering, но с други, по-нови правила. Тази игра излезе съвсем наскоро и препоръчам на всички гейм манияци да я пробват. И нека Силата бъде с ВАС!

Директен лик към сайта на играта: http://www.battlespell.bg/

Няма коментари: