12 декември 2011 г.

Вече функционира формата за регистрация за откриването, създадена е нова facebook група на клуба, а също така имаме и седмична анкета в блога! Още...

Здравейте отново!

Блогът на Клуб за игри „Аркозия”, който официално стартира вчера, вече набира сила и ще Ви зарежда с информация през всеки ден от новата седмица!

Първо, вече заработи формата за регистрация към събитието в неделя. Моля, попълнете полето, за да сте сигурни, че ще се намери място за вас като дойдете да играете в неделя. Регистрацията Ви осигурява предимство, че точно ВИЕ ще играете на масите, когато игрите започнат. Ето защо не пропускайте да се регистрирате! :-)

Второ, заработи и новата ни facebook група. Тя може да се открие, ако се кликне на знака „f”, който се намира в дясно, под логото на клуба. Създадено е и фейсбук събитие, което вече се потвърди от по-запалените фенове на Аркозия. Включете се за участие в групата ни, в която ще има изнесена повече и по-честа информация от тази в блога. Там, както и в блога ни, може да се коментира от всички.

Трето, вече имаме анкета. Въпросът, който Ви питаме, е дали трябва да се играе играта „Подземия & Дракони” на откриването. Все още се мисли по този въпрос и Вашият глас може да бъде решаващ. Не се колебайте и гласувайте!

Това са новините на този етап. Очаквайте ново включване във вторник, където ще има информация за първоначалната среща на членовете на Аркозия преди официалното стартиране на клуба. Ако Вие също искате да присъствате на тази среща, пишете на ‘arkhosia@abv.bg’. До нови срещи, приятели! :-)

Няма коментари: